Vespa

vespa-scooter

Vespa is persoonlijk mijn favoriete merk als het om retro scooters gaat en voor mij staat Vespa niet alleen voor kwaliteit maar ook voor lifestyle. De Vespa scooter bestaat al meer dan 60 jaar. Maar wat veel mensen niet weten is dat het merk Piaggio de eerste Vespa geproduceerd heeft in 1946.

En wist je dat Vespa in het verleden zelfs een auto uitgebracht heeft? Het is echter lang niet zo’n succes geworden als de scooters die ze zelf gefabriceerd hebben. Maar waar staat Vespa eigenlijk voor?

Vespa, het merk van Italië

Vespa is Italiaans in hart en nieren en zo staat Italië bekend om haar rijke cultuur en geschiedenis, top designs en natuurlijk het mooie weer. Je koopt een Vespa scooter doe je omdat het merk bij je past. Zo staat het garant voor betrouwbaarheid, een verfijnd design en goede kwaliteit. Niet geheel onbelangrijk tijdens het rijden op je Vespa.

Zo hadden ze bij Vespa scooter al direct een aantal voorwaarden waaraan het ontwerp aan moest voldoen. Factoren zoals het gebruiksgemak, het comfort, het chassis en het verbruik waren ontzettend belangrijk bij het ontwerpen en bouwen van een Vespa scooter.

Vespa scooter kopen

Online zijn er verschillende webwinkels waar je een Vespa scooter kopen, maar toch is het wel verstandig om een Vespa scooter bij een erkende dealer te kopen zoals bij Fastfuriousscooters.nl. Deze erkende dealer verkoopt uitsluitende de beste kwaliteit Vespa scooters en andere merken.