Thijs Kreukels

Wil je meer weten over de psycholoog Thijs Kreukels? Dan is het zeker verstandig dat je mijn artikel goed doorleest, want wat doet een psycholoog nu eigenlijk precies? Er zijn veel mensen die een psycholoog bezoeken, omdat ze zelf niet meer uit bepaalde situaties kunnen komen.

Het innerlijk is iets wat iedereen heeft, maar je kunt het niet zien en niet aanraken. Maar om iets voor je innerlijk te doen is via jezelf en via je gedrag te vertellen over hoe je denkt en voelt.

Eigenlijk heeft een psycholoog je erg nodig om zijn werk zo goed mogelijk te doen. Een leraar gebruikt zijn lesboeken en een automonteur een sleutel en heeft een psycholoog jou nodig. Geen enkele psycholoog zal zeggen dat hij iemand gaat genezen, want dit zul je namelijk zelf gaan doen.

Binnen de psychologie zijn er verschillende ‘scholen’ die allemaal hun eigen methoden en technieken hebben. De meeste psychologen kennen al die scholen en eigen methoden en technieken. Door ervaring hebben psychologen en beetje door voorkeur zich vaak gespecialiseerd in een zo’n richting.

Bezoek de praktijk in Leiden