Systeemhelm

Zoals je waarschijnlijk al weet is het verplicht om een helm te dragen bij het rijden op een scooter of motor. Dit is natuurlijk niet om je te plagen, maar om je veiligheid te garanderen. Als je valt, kun je flink hoofdletsel oplopen.

Dit wordt dus gelukkig voorkomen door het dragen van een helm. Maar ook wanneer je een snorfiets of snorscooter rijdt is het verstandig om een systeemhelm te dragen. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en met een helm hoeft dit niet aan jou te liggen.

Waarom een systeemhelm?

Een systeemhelm is een helm waarbij het kinstuk eenvoudig omhoog te klappen is. Hier ervaar je meer vrijheid door en bepaal je zelf of je de looks van een integraal- of jethelm wilt. Zelfs wanneer iemand met je wilt communiceren is een systeemhelm zeker prettig. Het is niet zo gek dat alle motoragenten een systeemhelm dragen.

Het is mogelijk om een systeemhelm te kopen met of zonder zonnevizier. Het zonnevizier is eigenlijk een soort ingebouwde zonnebril, waarbij je gezicht alsnog lekker vrij is. Je kunt het zonnevizier met een schuifknop omhoog en omlaag bewegen.

Daarnaast heeft een systeemhelm een luxe, stoere en sportieve uitstraling en is deze helm ontzettend praktisch. De kleuren van een systeemhelm zijn vaak ook zeer universeel, dus ze passen in feite bij elke brommer of scooter.

Systeemhelm online bestellen

Het grootste gemak van online bestellen is dat je vanuit je luie stoel een helm kunt uitkiezen die het beste bij jouw stijl en je scooter of brommer past. In de webwinkel van scooteronderdelenshop.com kun je de beste systeemhelmen kopen.