Paleo revolutie, mijn review

Vandaag bespreek ik op mijn website de Paleo revolutie van Mitchel van Duuren. Op dit moment is hij de bekendste guru van Paleo en hij heeft inmiddels meerdere boeken uitgebracht. Echter is Paleo in de wereld van diëten al lang een bekend begrip en door Mitchel is het eigenlijk alleen maar bekender geworden.

Met de paleo recepten van Mitchel ga je ook terug naar de basis en dat is het voedsel wat onze voorouders vooral aten. Je kunt in zijn boeken ook alleen recepten terugvinden waar geen toegevoegde suikers of andere ongezonde voedingsstoffen te vinden zijn. Met de Paleo revolutie kun je ervoor zorgen dat je gezonder gaat leven en dat je hierdoor veel vet zult verbranden.

Wat kun je van dit boek verwachten?

In het boek zul je veel informatie terugvinden over de gezondheid, over de levenswijze en de gerechten die je kunt maken. Als je echt aan deze recepten houdt, dan zullen de kilo’s eraf vliegen. Maar hoe kun je dit nu het beste aanpakken?

Je eet ten eerste veel minder koolhydraten, want deze stoffen worden omgezet tot suiker en glucose. Glucose wordt in je lichaam in bepaalde cellen opgeslagen en wanneer deze cellen vol zitten is het erg ongezond voor je.

Het gaat dus vooral in op de opname van koolhydraten en wanneer je deze vermindert, dan zul je zeker kilo’s vet gaan verliezen. Daarom werkt de Paleo revolutie zo goed bij veel mensen.

Wil je meer weten over de Paleo revolutie? Bezoek dan eens de website van Mieke, want zij heeft hier een uitgebreid artikel over geschreven.