Online hondenvoer bestellen

online hondenvoer bestelln

Online hondenvoer bestellen is een erg persoonlijke keuze. Welk voer je aan je hond geeft hangt echt af van je ervaring met merken hondenvoer, het ras van je hond en natuurlijk het budget wat je beschikbaar hebt. Zo zijn er speciale samenstellingen voor ene hond elk ras of leeftijd.

Bij Tinki.nl ben je voor alle merken hondenbrokken, blikvoer, puppyvoer en rasvoeding aan het juiste adres. Je kunt op deze website bekende merken als Royal Canin en Bonzo vinden en deze met elkaar vergelijken.

Hondenvoer kiezen voor je hond

Online hondenvoer bestellen begint met het kiezen van je hondenvoer. Het huidige hondenvoer is optimaal afgestemd op de voedingsbehoefte van honden. De voedingsbehoefte van je hond verschilt niet enkel met de activiteit, maar ook met het ras, de temperatuur van de omgeving en de leeftijd.

Als je jouw hond wilt verwennen, kies dan altijd voor nat voer. Door de vochtigheidsgraad van de voeding ruikt het eten ook meer. Een hond met zijn sterke reukvermogen ruikt het voedsel eerder en eet het ook een stuk beter. Nadelig is wel dat vochtig eten 70 tot 90 procent uit vocht bestaat.

Dat betekent ook dat je jouw hond hier meer van moet geven. Daarnaast bederft vochtig eten sneller en zorg daarom dan ook dat je niet meer of minder inkoopt dan nodig.

Het bewaren van hondenvoer

Hondenvoer kan altijd het beste bewaard worden op een droge en donkere plaats. Daarnaast is het belangrijk dat de verpakking luchtdicht afgesloten wordt. Tot slot blijft hondenvoer langer houdbaar bij een lagere temperatuur. Je kunt bijvoorbeeld hondenbrokken ook het beste in een voedselcontainer bewaren.

Hoelang hondenvoer gemiddeld bewaard kan blijven hangt echt af van het type hondenvoer. Droge hondenbrokken kun je vaak tot 6 weken bewaard houden. Nat voer kun je na opening nog 48 uur houdbaar houden in de koelkast.