Beste aov

beste-aov

Als je als ondernemer de beste aov verzekering af wilt sluiten, dan zul je veel moeten gaan vergelijken. Als ondernemer ben je in tegenstelling tot werknemers in loondienst, niet meer standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.

Het is niet verplicht om een aov-verzekering af te sluiten, maar er bestaat natuurlijk altijd een risico dat je iets overkomt. Een sportblessure kun je nog meestal prima zelf opvangen, maar in het geval van ernstig ongeluk kan dit jouw arbeidsongeschikte status de onderneming op den duur in gevaar brengen.

Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat de overheid niets voor je kan betekenen en de enige wet waar een arbeidsongeschikte ondernemer op terug kan vallen is de bijstand. Dat betekent niet alleen een forse daling in inkomen, maar het kan zelfs tot het verlies van je woning leiden. Door een geldige aov-verzekering te hebben ben je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid altijd verzekerd van een inkomen.

Waar kan ik de beste aov verzekering afsluiten?

Dat is de hamvraag. Het beste wat je kunt doen is contact opnemen met een partij zoals aov-zzp.nl. Dit is een onafhankelijk partij die verschillende verzekeraars met aov verzekering met elkaar vergelijkt en jou de beste aov verzekering aanbieden van de beste kwaliteit en laagste premie. Bezoek daarom vandaag nog de website voor meer informatie.